Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Καρδασιλάρης πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Google παρουσιάζει την δραστηριότητα της εταιρίας στην Ελλάδα σε επίπεδο επιχειρησιακών λύσεων. Επίσης, πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, με θέμα: ”Νοτιοανατολική Ευρώπη – Μία περιοχή σε εξέλιξη” με ομιλητή τον Γ. Αλογοσκούφη. Για το Ελσίνκι αναχωρεί ο κ. Καραμανλής.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο νέο εργοστάσιο της Εταιρίας, στο 2ο χλμ περιφερειακής οδού Σχηματαρίου-Οινόης, στην θέση Ραχίλη, Σχηματάρι Βοιωτίας), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 Κ.Ν. 2190/1920 μέχρι 10% του συνόλου των μετόχων της, αφαιρούμενων των όσων κατέχει από προηγούμενες αγορές.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 19/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 547/9.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη (2η) ημέρα, 3.693 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ KAI ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ A.E οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της εταιρίας που είχε αποφασίσει η ΕΕΓΣ των μετόχων της εταιρίας την 2.8.2005. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο της εκατό (2%).

* Σήμερα, 19/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 523/20.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 50 κοινές ονομαστικές μετοχές της τράπεζας ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σήμερα 19/10/2006, σύμφωνα με την αριθμ. 523/20.9.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 80 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σήμερα, 19/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 523/20.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρείας ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σήμερα, 19/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 523/20.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Συνέδρια

Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, με θέμα: ”Νοτιοανατολική Ευρώπη – Μία περιοχή σε εξέλιξη”.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Google πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Ο Matt Landeg, Enterprise sales representative Region 4, Google Enterprise και ο Ηλίας Χατζής, Σύμβουλος της Google για την ελληνική αγορά θα μιλήσουν για την δραστηριότητα της εταιρίας στην Ελλάδα και σε επίπεδο επιχειρησιακών λύσεων, καθώς και για τα προϊόντα που προσφέρει.

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει για τη Φινλανδία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που συνέρχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στο Λάχτι.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

* Στις 18:00 Άφιξη στο Ελσίνκι

* Στις 19:30 Δείπνο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ξενοδοχείο Kämp)

Το πρόγραμμα του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη έχει ως ακολούθως:

* Στις 12.00 θα παραθέσει γεύμα στον Υπουργό Προεδρίας της Τουρκίας για θέματα Οικονομίας κ. Ali Babacan.

* Στις 20.00 θα είναι επίσημος ομιλητής στο δείπνο στο πλαίσιο του Φόρουμ 2006 της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, με θέμα ”Νοτιοανατολική Ευρώπη – Μία περιοχή σε κίνηση”. Το δείπνο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο HILTON.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Σεπτέμβριος).

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v