Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Ξεκινά η περίοδος εγγραφών για το 3ετές ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 900 εκατ. ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα πρόκειται να εκποιηθούν 734 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΜΗΧΑΝΙΚΗ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 13.038 κοινές ονομαστικές μετοχές της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 3.048 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

Ένταξη των μετοχών της εταιρίας ΓΕΝΕΡ στην Κατηγορία Επιτήρησης - Από 16/10/2006, οι μετοχές της εταιρίας ΓΕΝΕΡ εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Επιτήρησης, κατόπιν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με το άρθρο 212 παρ.1 η του Κανονισμού του Χ.Α.

Ένταξη των μετοχών της εταιρείας ALMA ΑΤΕΡΜΩΝ στην Κατηγορία Επιτήρησης - Από 16/10/2006, οι μετοχές της εταιρείας ”ALMA ΑΤΕΡΜΩΝ” εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Επιτήρησης κατόπιν της 1/704/13.10.2006 Απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Κ,, σύμφωνα με το άρθρο 212, παρ. 1, περίπτωση (η) του Κανονισμού του Χ.Α.

Διάφορα

* Ξεκινά η περίοδος εγγραφών για το 3ετές ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 900 εκατ. ευρώ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v