Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin στο Λουξεμβούργο. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία για το μήνα Αύγουστο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 8.711 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 990 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 400 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμής κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Διάφορα

Το Ίδρυμα Κόκκαλη και το Ινστιτούτο Τεχνολογία Αθηνών διοργανώνουν ομιλία του Dr. Santiago Iniguez de Onzono Dean με θέμα: Το μέλλον της διαχείρισης της εκπαίδευσης”, στις 19:00 (University Club, κτήριο Κωστής Παλαμάς, Ακαδημίας 48 & Σίνα).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Αύγουστος).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παραχωρεί στις 12:00 συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin στο Λουξεμβούργο (9-10/10/2006). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του ΥΠΟΙΟ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

- Έκδοση του Beige Book της FED.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Έκδοση του μηνιαίου report από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v