Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Alpha Trust Ανδρομέδα με βασικότερο θέμα της τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα ”Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων”.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της, Ξενίας 5-7, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με διαγραφή ιδίων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της.

2. Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα ”Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων”, στις 13:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Οι εταιρίες SingularLogic, HP, Microsoft και Cisco Systems πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου με θέμα ”Τεχνολογική Καινοτομία & Δημοτικές Εκλογές 2006”, στις 13:00, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ολυμπία).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v