Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή της Επιτρόπου, αρμόδιας για τον ανταγωνισμό, κας Neelie Kroes, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: ”EC antitrust rules: Overview of recent developments”. Στο διεθνή χώρο ξεχωρίζει η ανακοίνωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρείας ”VIVERE ENTERTAIMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.” εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Επιτήρησης, κατόπιν της από 4/10/2006 απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 212 του Κανονισμού του Χ.Α.

* Σύμφωνα με την αριθ. 518/15.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 4.250 κοινές ονομασστικές μετοχές της εταιρίας ”ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕ.Ε.Χ.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δυο τοις εκατό (2%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 519/15.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.344 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Λ.Τ.Δ.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 518/15.09.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 6.500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”LAVIPHARM Α.Ε.” Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Διάφορα

* Το πρόγραμμα του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη είναι το ακόλουθο:

- Στις 9.15 θα συναντηθεί με την Επίτροπο για θέματα Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Neelie Kroes

- Στις 10.00 θα μετάσχει στη συζήτηση που θα γίνει στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2007

- Στις 18.00 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Peer Steinbruck.

* O Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή της Επιτρόπου, αρμόδιας για τον ανταγωνισμό, κας Neelie Kroes, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Εξωτερικών (Ακαδημίας 1-3). Η κα Kroes θα είναι κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης και θα αναπτύξει το θέμα: ”EC antitrust rules: Overview of recent developments”. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας.

Παρουσιάσεις

* Η εταιρία Intralot παρουσιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v