Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση του συνόλου των 2.330.832 (ΚΑ) μετοχών και των 717.360 (ΠΑ) μετοχών της εταιρείας ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε., προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές και προνομιούχες ονομαστικές μετοχές αντίστοιχα. Η επαναδιαπραγμάτευση των 2.330.832 νέων (ΚΟ) μετοχών και των 717.360 νέων (ΠΟ) μετοχών της εταιρείας ορίζεται για την 10/10/2006.

* Μετά την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, oι μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία ευρώ 0,35 ανά μετοχή.

* Μετά την ισόποση μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία ευρώ 1,17 ανά μετοχή

* Οι μετοχές της εταιρίας ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,23 (από ευρώ 1,50).

* Παύει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 1.963.192 (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε., προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Η επαναδιαπραγμάτευση των 1.963.192 νέων (ΚΟ) της εταιρίας ορίζεται για τις 10/10/2006.

* Η επωνυμία της εταιρίας SPRIDER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ –ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ στο Χ.Α. αλλάζει σε SPRIDER STORES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ με διακριτικό τίτλο SPRIDER STORES Α.Ε.. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή, η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως SPRIDER STORES S.A..

Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, Μυτιλήνη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, συνολικού ύψους μέχρι 93,5 εκατ. ευρώ.

2. Περιορισμός ή κατάργηση (μερική ή ολική) του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κατά το άρθρο 13 παρ.6 ΚΝ 2190/20.

3. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του ΚΝ 2190/20.

4. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

5. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει.

6. Τροποποίηση των όρων έκδοσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου.

7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Η εταιρία Eurobrokers παρουσιάζει το ειδικό ελληνικό ασφαλιστήριο συμβολαίου (D&O).

* Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 30 χρόνων του ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας πραγματοποιείται γεύμα.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Ποσοστό ανεργίας (Αύγουστος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v