Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Δίας Επενδυτική, Γερμανός και Κεραμεία Αλλατίνη πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, η Τράπεζα της Ελλάδος διοργανώνει διάλεξη του κ. Alexandre Lamfalussy με θέμα: ”Monetary Policy and Systemic Risk Prevention - Challenges ahead for Central Banks”.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Στο πλαίσιο της τέταρτης εκδήλωσης μνήμης και τιμής του καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα, πραγματοποιείται διάλεξη του κ. Alexandre Lamfalussy με θέμα: ”Monetary Policy and Systemic Risk Prevention - Challenges ahead for Central Banks”, στις 12:00, στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος (αίθουσα γενικών συνελεύσεων).

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Βουκουρεστίου 16, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση τροποποίησης της σύμβασης διαχείρισης χαρτοφυλακίου με την EFG EUROBANK ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Π.Ε.Υ. κατά τα άρθρα 23α του κ.ν. 2190/1920 και 32 παρ. 5 του ν. 3371/2005.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της Εταιρείας, 23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας, Άγιος Στέφανος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση των διαφορών από αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων, σύμφωνα με το Ν. 2065/1992.

2. Χορήγηση ειδικής έγκρισης για την αγοραπωλησία μετοχών θυγατρικών/συνδεδεμένων εταιρειών ή/και συμμετοχών μεταξύ της Εταιρείας και των προσώπων που υπάγονται στη διάταξη του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 ή ελέγχονται έμμεσα ή άμεσα από τα προαναφερόμενα πρόσωπα.

ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Πλούτωνος, Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση και υλοποίηση της κατά την νόμιμη διαδικασία (άρθρα 68 επ. του ΚΝ 2190/20 περί Α.Ε και 1-5 Ν. 2166/1993) απόσχισης του βιομηχανικού κλάδου της εταιρείας και εισφοράς του στην θυγατρική μας ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ”ΜΙΛΚ ΤΙΜ ΑΕΒΕ”, μετά την έκδοση της υπ’ αριθμ. 4307/ΝΝ 319/Ν. 1892/90/30.5.1995/3.8.2006 εγκριτικής της απόσχισης απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Εξουσιοδότηση εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης απόσχισης και εισφοράς του κλάδου.

2. Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 1 του Καταστατικού περί εταιρικής επωνυμίας και του άρθρου 3 περί του εταιρικού σκοπού, ώστε να ανταποκρίνονται κατά νόμο στη νέα δραστηριότητα της εταιρείας.

3. Έγκριση των μέχρι τούδε διαδικασιών αξιοποίησης των αστικών ακινήτων της εταιρείας και εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για τις περαιτέρω διαβουλεύσεις και διαδικασίες με τις αρμόδιες αρχές και Υπηρεσίες.

4. Διάφορες ανακοινώσεις, εξελίξεις και προτάσεις επί εταιρικών θεμάτων.

Οικονομικά στοιχεία

- Έρευνα εργατικού δυναμικού (β τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Ιούλιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Αύγουστος).

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Αύγουστος).

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος (Σεπτέμβριος).

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v