Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι μέτοχοι της εταιρίας Μάρακ Ηλεκτρονική, ενώ εκποιούνται 1.640 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Nexans, καθώς και 1.222.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Hitech. Συνάντηση εργασίας Αλογοσκούφη - Τσιτουρίδη, με θέμα την κατάρτιση του Σχεδίου Προϋπολογισμού του 2007 και την οικονομική κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 28/9/2006, σύμφωνα με την αριθ. 478/24.8.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.640 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σήμερα, 28/09/2006, σύμφωνα με την αριθ. 476/24.08.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.222.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Γενικές συνελεύσεις

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στην οδό Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως στο Πέραμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση συσσωρευμένων ζημιών προηγούμενων χρήσεων με ταυτόχρονη μείωση, εφ’ όσον χρειασθεί, του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής τους αξίας (Reverse split).

3. Τροποποίηση του καταστατικού συνεπεία των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου.

4. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Συνάντηση εργασίας θα έχουν στις 15:00, οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, με θέμα την κατάρτιση του Σχεδίου Προϋπολογισμού του 2007 και την οικονομική κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας θα μετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας, Δημοσθένης Μαμμωνάς, και ο Διοικητής του ΙΚΑ, Ιωάννης Βαρθολομαίος.

Στις 21.00, ο Υπουργός θα απονείμει βραβείο στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία θα γίνει στο ”Ble Azure” στον Άλιμο.

* Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γιώργος Βουλγαράκης και ο πρόεδρος της Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ προχωρούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στην παράδοση της Ολυμπιακής Μαρίνας Φαλήρου στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, παρουσία της Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κας Φάνης Πάλλη Πετραλιά.

Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 π.μ. στο Γραμμικό Κτίριο της Ολυμπιακής Μαρίνας Φαλήρου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Αύγουστος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Στοιχεία ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

Γαλλία

- Στοιχεία ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v