Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Υγεία πραγματοποιεί γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, πραγματοποιείται συνάντηση του Προέδρου και μελών της διοίκησης του ΣΕΒ με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε., Λ. Κηφισίας 24 Β, στο Μαρούσι Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διάφορα

* Πραγματοποιείται στις 13:30, με πρωτοβουλία του ΣΕΒ, συνάντηση του Προέδρου, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, και μελών της Διοίκησης του Συνδέσμου με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ, στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, (Πατησίων 69 και Αινιάνος).

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα ενημερώσει στις 9:30, τη Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής για το νέο επενδυτικό νόμο και το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς για την περίοδο 2007-2013. Στις 20:30, ο Υπουργός θα είναι επίσημος ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας στο ξενοδοχείο Intercontinental, στο πλαίσιο του πρώτου συνεδρίου των Ευρωπαϊκών Παρατηρητηρίων για την Κοινωνία της Πληροφορίας.

* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, στις 10:30, στο υπ. Δημόσιας Τάξης. Τα θέματα της συνάντησης είναι η αστυνόμευση της κυκλοφορίας και η οδική ασφάλεια.

* Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, θα απευθύνει στις 09:30 χαιρετισμό στο Διεθνές Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη). Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Αύγουστος).

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Αύγουστος).

Αγγλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (β’ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v