Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία ΕΧΑΕ πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ εκποιούνται 5.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Γενέρ. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας αναχωρεί για τη Ρωσία όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της συνάντησης των Υπουργών Ενέργειας των κρατών-μελών του ΟΣΕΠ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, για δεύτερη ημέρα, σύμφωνα με την αριθ. 474/24.8.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 5.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΓΕΝΕΡ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΕΧΑΕ: Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10, Αθήνα), με θέματα ημερήσιας διάταξης:1. Τροποποίηση των άρθρων 1 (Σύσταση, Επωνυμία, Διακριτικός τίτλος) και 2 (Σκοπός της εταιρίας) του Καταστατικού της εταιρίας.

Διάφορα

* Στις 11:00, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέματα που αφορούν στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Στις 12:10 ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Βουλής της Ινδίας, κ. Shri Somnath Chatterjee.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Στεφάνου, και υπηρεσιακοί παράγοντες αναχωρούν σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2006, για τη Ρωσία όπου θα συμμετάσχουν στις εργασίες της συνάντησης των Υπουργών Ενέργειας των κρατών-μελών του ΟΣΕΠ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου).

* Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναχωρεί σήμερα για τα Τίρανα της Αλβανίας για να συμμετάσχει στην Ετήσια Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEDM).

Διεθνή

Γερμανία

* Δείκτης τιμών εισαγωγών (Αύγουστος).

* Δείκτης IFO (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

* Οικοδομική δραστηριότητα (Αύγουστος).

Βρετανία:

* Στοιχεία επενδύσεων (β’ τρίμηνο).

ΗΠΑ

* Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v