Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Γρηγόρης και Ιντραλότ πραγματοποιούν γενική συνέλευση με βασικότερα θέματά τους την έκδοση κοινών και μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Άλιμο Αττικής, Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση εκδόσεως κοινών ομολογιακών δανείων, κατά τις διατάξεις του Κ.Ν 2190/1920 και τον Ν. 3156/2003, επί σκοπώ αναχρηματοδότησης των τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρίας και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό των επιμέρους όρων εκδόσεώς τους.

2. Έγκριση αναπλήρωσης μελών του διοικητικού συμβουλίου και ανασυγκρότησής του σε σώμα κατά τις διατάξεις του Ν.3016/2002 περί ”εταιρικής διακυβέρνησης”.

3. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε¨.: Β’ επαναληπτική συνεδρίαση της από 24.08.06 έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στο ”Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS”, Πάρνωνος 10, Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

2. Τροποποίηση όρων του προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το οποίο εγκρίθηκε με απόφαση της από 4.5.2005 Α’ επαναληπτικής συνεδρίασης της από 20.04.2005 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

3. Ανακοινώσεις.

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v