Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εκποιούνται 3.079 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Ντιονίκ, 800 (ΚΟ) της εταιρίας Χ.Κ. Τεγόπουλος, 200 (ΠΟ) μετοχές της Εριουργία Τρία Άλφα και 14.990 (ΚΟ) της εταιρίας Mevaco.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 475/24.08.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.079 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 475/24.8.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 14.990 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 479/24.8.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 800 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 479/24.8.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 200 προνομιούχες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Αύγουστος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v