Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Vivere με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης τη μεταφορά της έδρας της εταιρίας. Επίσης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών παρουσιάζει το πιλοτικό πρόγραμμα έξυπνων στάσεων του ΗΛΠΑΠ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας αριθ. 304 στο Χαλάνδρι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις επ’ αυτών.

Διάφορα

* Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, παρουσιάζει στις 10:30, το πιλοτικό πρόγραμμα έξυπνων στάσεων του ΗΛΠΑΠ στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέχεια ο κ. Λιάπης θα μεταβεί στην Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου θα παρουσιάσει τη νέα λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ 245 Πολυτεχνειούπολη - Ν. Κόσμος. Τέλος, ο Υπουργός θα επισκεφθεί το σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, ένα από τα σημεία των μουσικών εκδηλώσεων εν όψει της ”Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο” (που γιορτάζεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου).

* Πραγματοποιηθεί στις 09:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.), συνεδρίαση της Ολομέλειάς της, προκειμένου να εκφράσει Γνώμη επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για την ”αναδιάρθρωση των κλάδων Ταμείου Συντάξεων Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.) και ρύθμιση άλλων θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκε να παραστεί ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης, υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v