Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση για την εταιρία LogicDis με βασικότερο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 18/09/2006, σύμφωνα με την αριθ. 473/24.08.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σήμερα, 18/09/2006 σύμφωνα με την αριθ. 477/24.08.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 5.358 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Γενικές συνελεύσεις

LOGICDIS Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στη νέα έδρα της Εταιρίας που βρίσκεται στην οδό Αλ. Παναγούλη & Σινιόσογλου στη Ν. Ιωνία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω.

5. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v