Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία ΕΧΑΕ, ενώ ακυρώνονται και διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών οι 432.490 μετοχές της εταιρίας ΟΤΕ, λόγω παρελεύσεως τριετίας από την απόκτησή τους.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους, 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 1 (Σύσταση, Επωνυμία, Διακριτικός τίτλος) και 2 (Σκοπός της Εταιρείας) του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Από 13/9/2006, και μετά την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ”FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία € 1,00 ανά μετοχή.

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 432.490 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας ”Ο.Τ.Ε. Α.Ε.”, οι οποίες ακυρώνονται σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.2190/1920. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 490.150.389 (ΚΟ) μετοχές

* Από 13/09/2006, και μετά την αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, οι κοινές και προνομιούχες μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΓΕΚ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία, € 1,20 ανά μετοχή.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα δώσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Λιάπη στις 11.30, για την προώθηση της ευρυζωνικότητας και της ψηφιακής σύγκλισης. Στις 15.00, ο κ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδη.



* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Τάσος Νεράντζης, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Στεφάνου, πραγματοποιούν συνάντηση στις 10:45, στο υπουργείο Ανάπτυξης, με τον υπουργό Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας της Αλβανίας Γκεντς Ρούλι, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στη χώρα μας. Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν στο Μέγαρο Μαξίμου διμερή συμφωνία συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα, παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Αλβανού ομολόγου του Σαλί Μπερίσα και θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Ιούλιος).

Διεθνή

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v