Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Την άρση επιτήρησης για πέντε εταιρίες (ΑΘΗΝΑ, ΕΚΤΕΡ, Ελφίκο, Νεώριον και Τρία Αλφα), αποφάσισε χθες 5/9 το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Plias και Βιοτέρ. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί σύσκεψη εργασίας με τους Προέδρους και Διοικητές όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ: Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 5/9/2006 και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 213 του Κανονισμού του Χ.Α., οι (ΚΟ) & (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ μεταφέρονται στην ’Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών’.

ΑΘΗΝΑ - ΕΚΤΕΡ - ΕΛΦΙΚΟ - ΝΕΩΡΙΟΝ: Από σήμερα 6/9/2006, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 5/9/2006 και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 213 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές των εταιριών που εμφανίζονται στο συνημμένο πίνακα μεταφέρονται στην Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης.

Γενικές συνελεύσεις

PLIAS A.B.E.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της, 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος, Ν. Ευβοίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση της παραγράφου α’ του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 13α του Κ.Ν. 2190/1920, λόγω μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίστηκε κατά την από 24.05.2006 συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας.

2. Έγκριση της από 10.8.2006 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας περί εκποίησης των κλασματικών δικαιωμάτων των μετόχων της Εταιρείας, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, όπως αυτή αποφασίστηκε κατά την από 24.05.2006 συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας και σε συνδυασμό με την από 22.12.2005 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

4. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο, με ενσωμάτωση των αποφασισθεισών τροποποιήσεων των άρθρων του Καταστατικού.

5.Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Ευτυχίδου 45, Παγκράτι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ευρώ 30.000.000 εμπραγμάτως εξασφαλισμένου.

2. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

Διάφορα

* Στις 10.00 θα συγκληθεί η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ. Αμέσως μετά θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων. Οι δυο Επιτροπές θα εξετάσουν θέματα της αρμοδιότητάς τους.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, συγκαλεί στις 16:00 μ.μ., σύσκεψη εργασίας με τους Προέδρους και Διοικητές όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων. Στη συνάντηση, θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημοσθένης Μαμμωνάς, και ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού Οργανισμών και Φορέων του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Σεπτέμβριος).

- Εκδοση του Beige Book της FED.

Αγγλία

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Αύγουστος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v