Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Σήμερα συναντάται ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Georgi Parvanov, για θέματα ενέργειας.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφεται από το Χ.Α. το σύνολο των 2.882.461 ανωνύμων Ομολογιών της εταιρείας ”ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” που προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου έκδοσης 5/3/2003, λόγω απόφασης για πρόωρη ολική αποπληρωμή του Δανείου.

Διάφορα

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Georgi Parvanov, για θέματα ενέργειας.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

* Στις 15:00 διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

* Στις 16:00 τριμερής συνάντηση.

* Στις 17:00 δηλώσεις προς εκπροσώπους των ΜΜΕ.

* Στις 17:30 διμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. Γκιόργκι Παρβάνοφ.

* Στις 19:30 παράθεση δείπνου από τον Πρωθυπουργό προς τιμήν των Προέδρων της Ρωσίας και της Βουλγαρίας.

---- Το πρόγραμμα του υπουργού Οικονομίας

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα υποδεχθεί σήμερα και ώρα 11.15, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Georgi Parvanov κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος”.



Στις 16.45, ο Υπουργός θα μιλήσει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Κορέας που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και επιχειρηματικοί φορείς της Κορέας, με θέμα: ”Ελληνική οικονομία και επενδυτικό περιβάλλον στα Βαλκάνια”. Το Φόρουμ θα γίνει στο ξενοδοχείο Intercontinental.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v