Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρείες ΟΤΕ, Αγροτική Τράπεζα, Fourlis, Marfin Financial Group και Ρόκας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2006, ενώ γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν οι εταιρείες Κλωστήρια Ναούσης και Fanco.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ NAOYΣHΣ: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε., έγκριση του από 29/5/06 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε., έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και των Εκθέσεων αποτίμησης για την συγχώνευση.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και μείωση του αριθμού των μετοχών - Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών προς στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, λόγω συγχώνευσης.

4. Τροποποίηση των άρθρων 1 (επωνυμία), 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

5. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

6. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε.

7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

FANCO A.E.: Eπαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., έγκριση του από 29/5/06 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως με απορρόφηση της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και των Εκθέσεων αποτίμησης για την συγχώνευση.

2. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. 3. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Συνεντεύξεις τύπου

Η διοίκηση της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30, στο ξενοδοχείο ”Μεγάλη Βρετανία” (αίθουσα Grand Ballroom), όπου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα α’ εξαμήνου, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Με αφορμή την έγκριση του διαδερμικού συστήματος φεντανύλης της Lavipharm από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA), η εταιρία πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αίθουσα Golden.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΟΤΕ, Ελληνικά Πετρέλαια, Αγροτική Τράπεζα, Fourlis, Marfin Financial Group και Ρόκας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v