Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες ΔΕΗ, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Motor Oil και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2006, ενώ γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν οι εταιρίες Μυτιληναίος, LogicDIS και Ζήνων.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 9.730.500 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 19.461.000 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αμαρούσιο Αττικής, Πατρόκλου 5-7, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση απόσχισης από την Εταιρεία του εμπορικού κλάδου σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων, με ημερομηνία απόσχισης 30.06.2006, και εισφορά του στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΗ ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν.2190/1920, του ν. 2166/1993 και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας.

2. Έγκριση της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών για την επιβεβαίωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του εισφερόμενου κλάδου και της λογιστικής κατάστασης της 30.6.2006 του εισφερόμενου κλάδου.

3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της σχετικής Συμβολαιογραφικής πράξης εισφοράς του εμπορικού κλάδου σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων.

4. Μεταβολή των δραστηριοτήτων της Εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 περί σκοπού του Καταστατικού της.

5. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

LOGICDIS: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω.

5. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

ZHNΩΝ: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την εξειδίκευση και συγκεκριμενοποίηση των όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου που αποφασίστηκε με την από 8-6-2006 Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της εταιρίας.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΔΕΗ, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Motor Oil και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιούλιος).

Διάφορα

* Σήμερα στις 9.30 το πρωί, ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής θα έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. Γιώργο Σουφλιά.

* Στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και του υπουργείου Ανάπτυξης, αναφορικά με τη ζώνη καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική Εμπιστοσύνη Αυγούστου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v