Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ, Εμπορική Τράπεζα, Cosmote και ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου, ενώ η εταιρία Intralot πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Συναντήσεις Αλογοσκούφη με ΓΣΕΒΕΕ και Κ. Σκανδαλίδη.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,71 € (από 2,94 €).

* Από σήμερα, και μετά την ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ”MULTIRAMA Α.Ε.Β.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝ.&ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΥΛΙΚΟΥ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την (ίδια) ονομαστική αξία, € 0,30 ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στο ”Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS”, Πάρνωνος 10, Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

2. Τροποποίηση όρων του Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρείας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το οποίο εγκρίθηκε με απόφαση της από 4.5.2005 Α’ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

3. Ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 9:00 με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

* Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της οικονομικής πολιτικής και της κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το 2007, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση με τη ΓΣΕΒΕΕ, στις 10:30 π.μ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ, Εμπορική Τράπεζα, Cosmote και ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Ιούλιος).

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιούλιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Επιχειρηματικές επενδύσεις (β’ τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιούλιος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών (β’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v