Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Notos Com Συμμετοχές ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου, ενώ οι εταιρίες Περσεύς, Ράδιο Κορασίδης και Elephant πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Συνάντηση Αλογοσκούφη με ΣΕΒ και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της οικονομικής πολιτικής και της κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το 2007.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στα Γραφεία της Εταιρίας, Πανεπιστημίου 39, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επανέγκριση του ορισθέντος απο την Τακτική Γενική Συνέλευση της 2/6/2006 Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, εκλογή Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και Ελεγκτικής Εταιρείας.

2. Άλλα θέματα και Ανακοινώσεις.

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Φωκαίας-Αιγίνης και Μ. Ασίας, στον Πειραιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για την χρήση 2005.

2. Έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για την χρήση 2005, και λήψη απόφασης για την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσεως 01/01/2005 μέχρι 31/12/2005.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2005.

4. Εκλογή Ελεγκτών Τακτικού και Αναπληρωματικού για τον έλεγχο των Ετησίων και Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και Ενοποιημένων) για τη χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση αντικατάστασης Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Ενημέρωση επί τρεχούσης φύσεως θεμάτων.

ELEPHANT Α.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Φωκαίας Αιγίνης καί Μ.Ασίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2005.

2. Έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2005 και λήψη απόφασης για την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσεως 01/01/05 μέχρι 31/12/05.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2005.

4. Εκλογή Ελεγκτών Τακτικού και Αναπληρωματικού για τον έλεγχο των Ετησίων και Εξαμηνιαίων Καταστάσεων για την χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Ενημέρωση επί τρεχούσης φύσεως θεμάτων.

Διάφορα

* Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της οικονομικής πολιτικής και της κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το 2007, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης έχει το ακόλουθο πρόγραμμα συναντήσεων με τους κοινωνικούς εταίρους:

- με το ΣΕΒ, στις 10:00 π.μ.

- με τη ΓΣΕΕ, στις 12:30 μ.μ.

Στις 18:00 ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου και Αναστάσιος Νεράντζης, θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ., στο υπουργείο Ανάπτυξης, με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού ”Αθήνα, πόλη της ζωής μας”, βουλευτή και πρώην υπουργό, Νικήτα Κακλαμάνη.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Notos Com Συμμετοχές ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v