Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών και Sato πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους της εταιρίας ΟΛΠ. Επίσης, Οι μετοχές της εταιρίας Δίας Ιχθυο/ργειες είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ. Συνάντηση Πρωθυπουργού με Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερίσματος

Ridenco: 0,06 ευρώ.

Αxon Συμμετοχών: 0,01 ευρώ.

Α. Καλπίνης - Ν. Σίμος: 0,055 ευρώ.

Centric Multimedia: 0,02 ευρώ.

Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες: 0,07 ευρώ.

Καταβολή μερίσματος

ΟΛΠ: 0,15 ευρώ.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα έχει συνάντηση στις 10:00 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Στις 11:00 π.μ. θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ενώ στις 12:30 μ.μ., θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ, προκειμένου να αποφασίσει τη συμμετοχή που θα έχει η χώρα μας στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στη Μέση Ανατολή.

* Στις 10:00 ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Λ. Ζαγορίτη. Στις 18:00 ο Υπουργός θα ενημερώσει την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin της 10-11/7/2006.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου και Τάσος Νεράντζης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Μανούσος Βολουδάκης και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα Σπύρος Ευσταθόπουλος θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 14.00 στο υπουργείο Ανάπτυξης (Αίθουσα Τύπου, 6ος όροφος) για το πρόγραμμα ”Επιχειρηματικά Σχέδια για την αύξηση της Εξωστρέφειας Υφισταμένων Μικρομεσαίων και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων κλάδων κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης, υπόδησης & δέρματος (ΚΕΥΔ)”.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 29/08/2006.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Αγ. Στεφάνου Αττικής, 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επανέγκριση των ορισθέντων από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 31ης Μαΐου 2006 Τακτικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, εκλογή Αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Ελεγκτικής Εταιρείας.

SATO Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας 168, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για μεταφορά της έδρας της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

Διεθνή

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β’ τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συνλλαγών (Ιούνιος).

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v