Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Πραγματοποιείται συνέλευση των Ομολογιούχων Δανειστών της εταιρίας Ridenco και έκτακτη επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας Βιοτέρ με θέμα την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 30 εκ. ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δεύτερα

Αποκοπή μερίσματος

Σελόντα: 0,02 ευρώ.

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: 0,02 ευρώ.

Κυριακούλης: 0,035 ευρώ.

Καραμολέγκος: 0,03 ευρώ.

Γαλαξίδι Ιχθυοκαλλιέργειες: 0,02 ευρώ.

Δέλτα Project: 0,08 ευρώ.

Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες: 0,02 ευρώ.

Γενικές Συνελεύσεις

RIDENCO: Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές της εταιρίας, υπό τον Συντονισμό και με το Σύμφωνον της Τραπέζης Πειραιώς που ενεργεί ως Διαχειριστής Έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου που εξεδόθη την 5.3.2003, με θέμα ημερήσιας διάταξης: 1. Πρόωρη λήξη του Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές της εταιρίας εκδοθέντος την 5.3.2003 και καθορισμός ημερομηνίας και λοιπών σχετικών όρων προπληρωμής.

ΒΙΟΤΕΡ: Eκτακτη Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 30.000.000 ευρώ εμπραγμάτως εξασφαλισμένου. 2. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα έχει σήμερα συναντήσεις με τη Διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, στις 12:00 και τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Χωριού, στις 13:00.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Τάσος Νεράντζης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος, ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα Σπύρος Ευσταθόπουλος και ο πρόεδρος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) Δημήτρης Αλέπης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα 21 Αυγούστου 2006 και ώρα 11.30πμ., στο υπουργείο Ανάπτυξης (Αίθουσα Τύπου, 6ος όροφος) για το νέο πρόγραμμα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” (δράση 2.10.2) το οποίο επιδοτεί με 4 εκατοστιαίες μονάδες το επιτόκιο των δανείων προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v