Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Σήμερα πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις οι εταιρείες Κλωστήρια Ναούσης, Fanco και Άλμα-Ατέρμων. Επίσης, η Τράπεζα της Ελλάδας ανακοινώνει τα στοιχεία για το ισοζύγιο πληρωμών Ιουνίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερίσματος

Πειραιώς ΑΕΕΑΠ: 0,137 ευρώ

Βιοτέρ: 0,02 ευρώ

Euromedica: 0,02 ευρώ



Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε., έγκριση του από 29/5/06 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε., έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και των Εκθέσεων αποτίμησης για την συγχώνευση.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και μείωση του αριθμού των μετοχών - Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών προς στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, λόγω συγχώνευσης.

4. Τροποποίηση των άρθρων 1 (επωνυμία), 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

5. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

6. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την Εταιρεία των Ανωνύμων Εταιρειών FANCO Α.Ε., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε.

7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

FANCO A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., έγκριση του από 29/5/06 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως με απορρόφηση της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε., έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και των Εκθέσεων αποτίμησης για την συγχώνευση.

2. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως της Εταιρείας και των Ανωνύμων Εταιρειών ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP Α.Ε.Β.Ε. από την Ανώνυμη Εταιρεία ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. 3. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

ΑΛΜΑ - ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε. Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/08/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ιβύκου 4, Παγκράτι, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2005, του Ισολογισμού των αποτελεσμάτων χρήσης από 1/1/2005 - 31/12/2005, του Προσαρτήματος, του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή.

2. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2005, του Ισολογισμού των αποτελεσμάτων χρήσης από 1/1/2005 - 31/12/2005, του Προσαρτήματος, του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων σε ενοποιημένη μορφή και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005.

4. Έγκριση διάθεσης, διανομής κερδών και πληρωμή μερίσματος εξ Euro 0,0492 ανά μετοχή.

5. Εκλογή ενός Τακτικού Ελεγκτή και ενός αναπληρωματικού για τη χρήση 2006.

6. Έγκριση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Προέγκριση αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2006 και καθορισμός αμοιβής αυτών.

9. Έγκριση συμβάσεων της εταιρείας με μέλη του Δ.Σ. ή μετόχους και καθορισμός αμοιβής και αποζημιώσεών τους.

10. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομία

Ανακοίνωση των στοιχείων για το ισοζύγιο πληρωμών Ιουνίου από την Τράπεζα της Ελλάδας

Ανακοίνωση του ποσού για την επανέκδοση 5ετούς ομολόγου από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)

Διεθνή

ΗΠΑ: Δείκτης Εμπιστοσύνης Μίσιγκαν (Αύγουστος)

ΕΕ: Εμπορικό Ισοζύγιο (Ιούνιος)

Γερμανία: Δείκτης Τιμών Παραγωγού (Ιούλιος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v