Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Σήμερα πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση οι μέτοχοι της Logicdis, με θέματα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το πρόγραμμα stock options, την αλλαγή επωνυμίας και έδρας της εταιρείας, κ.α. Επίσης, σήμερα ανακοινώνεται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής για τον Ιούνιο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερίσματος

Dionic: 0,0135 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 25.110.000 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ’ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ..’, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 50.220.000 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

LOGICDIS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω.

5. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

6. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

7. Προέγκριση εξαγοράς εταιριών σύμφωνα με το άρθρο 10 Κ.Ν. 2190/1920 και αποδοχή αποτίμησης της αξίας των εξαγοραζομένων εταιριών της Επιτροπής του άρθρου 9 Κ.Ν. 2190/1920 και της σχετικής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης.

8. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής για τον Ιούνιο

Διεθνή

Ευρωζώνη: Βιομηχανική Παραγωγής (Ιούνιος)

ΗΠΑ: Αποθέματα Χονδρικών Πωλήσεων (Ιούνιος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v