Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Β’ Επαναληπτική συνεδρίαση της τακτικής γ.σ. των μετόχων της εταιρίας Unibrain με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως επί μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

UNIBRAIN Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής και στο Β5 Κτιριακό Συγκρότημα της ανώνυμης εταιρείας INTRACOM HOLDING AE (19,0 χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο, Κτίριο Β-5, ισόγειος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων Unibrain A.E.), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως επί μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, στα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων, κατά τις διατάξεις του άρθρων 13, κ.ν. 2190/1920, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του π.δ. 30/1988 ή/και λήψη απόφασης επί του με αριθμό (10) θέματος της ημερησίας διατάξεως. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Λοιπά

* Σήμερα εκπνέει η περίοδος της δημόσιας προσφοράς της Credit Agricole για αγορά μετοχών της Εμπορικής στην τιμή των 25 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v