Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006, ενώ η εταιρία Δομική Κρήτης πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή Ιουλίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 04/08/2006, σύμφωνα με την αριθ. 430/12.07.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.730 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, λόγω απορρόφησης των δραστηριοτήτων της διασπώμενης ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σήμερα, 04/08/2006, σύμφωνα με την αριθ. 431/12.07.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 8.368 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ARROW ΑΕΕΧ, ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕΧ και ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στο Ηράκλειο, στην έδρα της Εταιρίας, Κορωναίου 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση σύναψης δύο(2) ομολογιακών δανείων ύψους 3.000.000 Ευρώ και 6.050.000 Ευρώ αντίστοιχα με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων.

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί τις εξής συναντήσεις:

- στις 11:30 π.μ. συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Θεόδωρο Δραγκιώτη, και το Νομάρχη Αρκαδίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, για την υπογραφή συμβολαίου του ΟΕΚ με το Νομό Αρκαδίας για την παραχώρηση χώρου για ανέγερση σχολείου,

- στις 12:30 μ.μ. συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Σταδίου 29.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούλιος).

Διεθνή

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούλιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούνιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v