Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Ωμέγα πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Συνάντηση του υπουργού Απασχόλησης, Σάββα Τσιτουρίδη, με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 11.30, με τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδη.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΕΥΑΘ: 0,16 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Από 03/08/2006, οι κοινές και προνομιούχες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε. εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Επιτήρησης, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 02/08/2006, σύμφωνα με το άρθρο 212 του Κανονισμού, λόγω της ύπαρξης σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρίας.

Γενικές συνελεύσεις

ΩΜΕΓΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στον έβδομο όροφο του επί των οδών Έσλιν και Αμαλιάδος 20 κτιρίου, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

2. Καταγγελία σύμβασης παροχής επενδυτικών συμβουλών με ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και σύναψη σύμβασης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με την PROTON ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

3. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί τις εξής συναντήσεις:

- στις 15:00 συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αρτοποιητικών Μονάδων (ΠΣΑΜ),

- στις 19:30 συνάντηση με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Σταδίου 29.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 11.30, με τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδη.



Στη συνέχεια, οι δύο Υπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου για την πορεία του διαλόγου για το Ασφαλιστικό και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούνιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v