Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Βιοτέρ και Hitech πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους της εταιρίας Fintexport. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση με την Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

Εκτέρ: 0,04 ευρώ.

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: 0,05 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

Φίντεξπορτ: 0,008 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 73.410.192 (ΚO) μετοχές της εταιρίας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 73.410.192 (ΚΟ) μετοχές, με νέα ονομαστική αξία ευρώ 1,00, νέο κωδικό ISIN GRS210003026 και προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής ευρώ 0,44.

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στην Αθήνα (Ευτυχίδου 45, Παγκράτι, 2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ευρώ 30.000.000 εμπραγμάτως εξασφαλισμένου.

2. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

HITECH SNT A.E.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της Εταιρίας, Μετρών 5 και Κιλκίς, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρίας περί συμπλήρωσης του σκοπού. Κωδικοποίηση του καταστατικού της Εταιρίας σε ενιαίο κείμενο.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί στις 13:30, συνάντηση με την Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v