Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου, ενώ οι εταιρίες Σελόντα και Αεγέκ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους της Folli Follie. Αποκοπή μερίσματος για την Έδραση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

Έδραση: 0,025 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

Folli Follie: 0,260 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ναυάρχου Νικοδήμου 30, στον Δήμο Αθηναίων, στην συνοικία Πλάκα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανανέωση της εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου να εκδίδει ομολογιακά δάνεια με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε μετοχές για ποσό όχι μεγαλύτερο του ημίσεως του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

2. Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988.

ΑΕΓΕΚ Α.Ε.: Α. 2η Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και ταυτοχρόνως μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών καθώς και ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της εταιρίας και (β) με συμψηφισμό μέρους ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της απορροφηθείσας εταιρίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ βάσει του ισολογισμού μετασχηματισμού αυτής της 30ης Ιουνίου 2005, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Β. 2η Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, στις 14:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και ταυτοχρόνως μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών καθώς και ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της εταιρίας και (β) με συμψηφισμό μέρους ζημιών (αποθεματικού) μετάβασης στην πρώτη εφαρμογή των ΔΠΧΠ της απορροφηθείσας εταιρίας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ βάσει του ισολογισμού μετασχηματισμού αυτής της 30ης Ιουνίου 2005, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις 19:00 η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφη ως Προέδρου, του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Δ. Σιούφα, και του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. κ. Σ. Τσιτουρίδη. Στις 13:30, ο Υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Πρέσβεις της Ελλάδας, με θέμα την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικών δαπανών – προσωπικού εισοδήματος (Ιούνιος).

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Ιούλιος).

Γαλλία

- Κατασκευές νέων κατοκιών (Ιούνιος).

- Άδειες κατασκευών (Ιούνιος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v