Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006, ενώ οι εταιρίες Olympic Catering, Lannet και Πετζετάκις πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους των εταιριών Ελ. Δ. Μουζάκης και Ευρωσύμβουλοι. Αποκοπή μερίσματος για την Yalco.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

Yalco: 0,038 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

Ελ. Δ. Μουζάκης: 0,010 ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι: 0,033 ευρώ.

Διάφορα

Συγκαλείται στις 12:00 η ομάδα που συνεστήθη για την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων με την παρουσία του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββα Τσιτουρίδη.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 28/07/2006, σύμφωνα με την αριθ. 427/12.07.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.292 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.”, που αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, που είχε αποφασίσει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας την 27.12.2002. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

OLYMPIC CATERING Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στον Νέο Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα Αττικής (κτίριο 14Β), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των επιμέρους όρων του ομολογιακού δανείου.

2. Διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) σε μέλη του Δ.Σ., στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών.

3. Περιορισμός ή κατάργηση (μερική ή ολική) του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κατά το άρθρο 13 παρ.6 ΚΝ 2190/20.

4. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του ΚΝ 2190/20.

5. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου.

6. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

7. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει.

8. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 9:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παράταση της διάρκειας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Μάιος).

Διεθνή

- Ανακοίνωση του δείκτη κόστους απασχόλησης (β’ τρίμηνο).

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Ιούλιος).

- Τιμές παραγωγού (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v