Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006. Επίσης, ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους της εταιρίας Ελβάλ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Καταβολή μερισμάτων

Ελβάλ: 0,020 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 503.690 νέες (KO) μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, συνολικά 757 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 5,67 ευρώ. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ” που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 546.143.133 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, η επωνυμία της εταιρίας ”SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” και ο διακριτικός της τίτλος ”SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.” στο Χ.Α. αλλάζει σε ”SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” και σε ”SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.” αντίστοιχα.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, θα έχει σήμερα τις παρακάτω συναντήσεις:

- στις 12:30 συνάντηση με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ και της ΟΤΟΕ,

- στις 13:30 συνάντηση με εκπροσώπους των Τραπεζών,

- στις 14:30 συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Credit Agricole, κ. Georges Paujet και τον Διευθυντή Διεθνούς Δραστηριότητας του Ομίλου κ. Deleusse. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην οδό Σταδίου 29.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών.

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιούνιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v