Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι μέτοχοι της εταιρίας Τεχνική Ολυμπιακή με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκχώρηση εξουσίας προς το δ.σ. της εταιρίας για έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 429/12.07.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, σύμφωνα με την από 8.11.2005 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 391/21.06.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα, 75.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.- DELONGHI”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας (Σολωμού 20, Άλιμος Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκχώρηση της, κατ’ άρθρο 3α παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/1920 (και άρθρου 6 παρ. 13 του καταστατικού), εξουσίας της Γ.Σ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου.

Διάφορα

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί στις 15:30, συνάντηση εργασίας με τους Διοικητές και τους Προέδρους των Ασφαλιστικών Οργανισμών της χώρας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσθένη Μαμμωνά, και του Ειδικού Γραμματέα Εποπτευόμενων Φορέων και Οργανισμών, Ευγένιου Παπαδόπουλου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιούλιος).

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Ιούνιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Ιούλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v