Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Aspis Bank και Ζήνων πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Folli Follie και της Εβροφάρμα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος 0,26 ευρώ και 0,02 ευρώ αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Folli – Follie: 0,26 ευρώ.

Εβροφάρμα: 0,02 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 10.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 24.163 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 75.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ - DELONGHI. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 725 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την οποία είχε αποφασίσει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την 22.11.2005. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Γενικές συνελεύσεις

ASPIS BANK Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμψηφισμός ζημιών προηγουμένων χρήσεων με το υπάρχον τακτικό αποθεματικό.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με διαγραφή ζημιών κατά ποσό ίσο με τις λογιστικές ζημίες που προέκυψαν κατά την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης.

3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών Μετόχων.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων.

5. Επανακαθορισμός του ποσοστού για τον σχηματισμό του τακτικού αποθεματικού και σχετική τροποποίηση του άρθρου 42 του καταστατικού περί διανομής κερδών.

ZHNΩΝ Α.Ε. ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικαταστάσεως παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

2. Λήψη αποφάσεως για την εξειδίκευση και συγκεκριμενοποίηση των όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου που αποφασίστηκε με την από 8-6-2006 Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v