Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Infotech και Πετζετάκις πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους των εταιριών Fourlis, MLS, Ίλυδα, ΓΕΚΕ και Λάμψα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Καταβολή μερίσματος

Fourlis Συμμετοχών: μέρισμα 2005 -0,02 ευρώ, προμέρισμα 2006 - 0,13 ευρώ.

MLS: 0,013 ευρώ.

Ίλυδα: 0,018 ευρώ.

ΓΕΚΕ: 0,51 ευρώ.

Λάμψα: 0,05 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.015.248 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας FITCO A.E. με τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: Κάθε μέτοχος της απορροφώμενης εταιρίας FITCO A.E (πλην της απορροφώσας) ανταλλάσσει κάθε 1 (ΚO) μετοχή που κατέχει ονομαστικής αξίας ευρώ 1,11 με 0,78084608539 νεοεκδιδόμενη (ΚA) μετοχή ονομαστικής αξίας ευρώ 0,38. Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό μετοχών που κατέχουν. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε ευρώ 0,38 (από ευρώ 0,33). Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 100.996.327 (ΚΑ) μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,38. Διευκρινίζεται ότι επειδή η προσαρμοσμένη τιμή συμπίπτει με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της εταιρίας, δεν υπάρχει διαφοροποίηση στα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής που ορίζει το άρθρο 76 του Κανονισμού του Χ.Α.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 137, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά Οικοπέδου.

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ A.E.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 9:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παράταση της διάρκειας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, Πραγματοποιεί επίσκεψη στη Λευκάδα. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- στις 18:30, επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Θρησκευτικών Κειμηλίων της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας,

- στις 19:30, ομιλία του Πρωθυπουργού στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ: ’’Παρουσίες 2006-Γιορτή Νεολαίας και Πολιτισμού’’, στην παραλία της Λευκάδας.

* Το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας οργανώνει τριήμερη συνάντηση Σκέψης και Σχεδιασμού, στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, από σήμερα έως την Κυριακή 16 Ιουλίου 2006, με αντικείμενο το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων:

- αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής και

- εξορθολογισμό των δαπανών των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην συνάντηση αυτή συμμετέχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, αρμόδια στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι Πρόεδροι και οι Διοικητές των Ασφαλιστικών Ταμείων και Οργανισμών, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων και εξειδικευμένοι σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισροών - εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Μάιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Μάιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιούνιος).

Σάββατο 15/7

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λευκάδα, ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί τα ακόλουθα:

- στις 08:30, επίσκεψη στη Νομαρχία Λευκάδας. Συνάντηση με το Νομάρχη,

- στις 09:30, επίσκεψη στα έργα αποκατάστασης οδικών κατολισθήσεων λόγω σεισμού στην περιοχή του Αγ. Νικήτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v