Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες ΒΙΣ και Τεχνική Ολυμπιακή πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών πραγματοποιεί την τακτική του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου. Αποκοπή μερίσματος για τις Betanet και Kleemann Hellas.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

Betanet: 0,14 ευρώ.

Kleemann Hellas: 0,25 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 10.130.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 15.195.000 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, Λεωφόρου Γεωργίου Γεννηματά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή αδείας για έκδοση μη μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την διενέργεια των σχετικών πράξεων.

2. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και τον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα σχετικά πρακτικά. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Σολωμού 20, Άλιμος Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκχώρηση της, κατ’ άρθρο 3α παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/1920 (και άρθρου 6 παρ. 13 του καταστατικού), εξουσίας της Γ.Σ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα δώσει συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin.

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών με εκπροσώπους του Τύπου και των άλλων Μέσων Ενημέρωσης, στις 12:00, στα γραφεία του συνδέσμου (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάιος).

Αγγλία

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v