Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Σωληνουργεία Κορίνθου, Σιδενόρ και Μινωϊκές Γραμμές πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται η ποσοστιαία μεταβολή στις τιμές παραγωγού των ΗΠΑ, καθώς και οι λιανικές πωλήσεις των αμερικανικών επιχειρήσεων το Μάιο.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

Μοτοδυναμική: 0,40 ευρώ

Solvency: 0,16 ευρώ

Γενικές συνελεύσεις

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο President, Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2005 με τις επ’ αυτών εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 2005.

3. Εκλογή Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ.

5. Έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.2 του ΚΝ 2190/1920.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:30, στο ξενοδοχείο President, Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2005 με τις επ’ αυτών εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 2005.

3. Λήψη απόφασης για τον τρόπο και το χρόνο διάθεσης και διανομής των κερδών της εταιρικής χρήσης 2005.

4. Εκλογή Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ.

6. Έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.2 του Κ.Ν.2190/1920.

7. Έκδοση ομολογιακού δανείου.

8. Έγκριση συμβάσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/1920.

9. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της Εταιρίας (25ης Αυγούστου 17, Ηράκλειο Κρήτης), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2005 έως 31ης Δεκεμβρίου 2005, μετά των επ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης.

3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας και στο Γενικό Διευθυντή της κατά το έτος 2005.

4. Εκλογή τεσσάρων (4) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας συμφώνως προς το άρθρο 18 του καταστατικού της και το Ν. 3016/2002 όπως ισχύει.

5. Εκλογή Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Διάθεση τμήματος εκ των λοιπών αποθεματικών της Εταιρείας για την κάλυψη ζημιών εις νέον που προέκυψαν από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

7. Τροποποίηση του άρθρου 2 ”περί σκοπού του καταστατικού της Εταιρείας, για τον περιορισμό του στο σημερινό πλαίσιο άσκησης της εταιρικής δραστηριότητας.

8. Τροποποίηση του άρθρου 6, της δεύτερης παραγράφου του άρθρου 8 και της τρίτης παραγράφου του άρθρου 39 του καταστατικού της εταιρίας.

Διάφορα

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αναστάσιος Νεράντζης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα 13 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης (Αίθουσα Τύπου), με θέμα τη νέα δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” (ΕΠΑΝ) και την επιδότηση επιτοκίου δανεισμού των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν επίσης ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος, ο ειδικός γραμματέας Ανταγωνιστικότητας Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο πρόεδρος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) Δημήτρης Αλέπης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΕΜΠΜΕ Αλέξανδρος Παπαρσένος.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάιος).

- Λιανικές πωλήσεις (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v