Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Attica Συμμετοχών και Blue Star Ναυτιλιακή ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου, ενώ οι εταιρίες Δέλτα Παγωτού, Ελαΐς, Άκτιβ Επενδυτική και LogicDis πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ ανακοινώνονται προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές Μαρτίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Δημόσιες εγγραφές

Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την εισαγωγή των μετοχών της στην Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κερκύρας 3, Ταύρος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2005, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της εταιρείας και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2005.

3. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2006.

4. Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2005.

5. Προέγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006.

6. Έγκριση αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Χορήγηση άδειας κατά την παρ. 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της εταιρείας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση άλλων εταιρειών, που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΕΛΑΪΣ - UNILEVER Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα Γραφεία της Εταιρίας, στο Νέο Φάληρο Πειραιώς, Αθηνών 74 (είσοδος από οδό Κανελλοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας, για τη χρήση 2005 και των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005.

3. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για τη χρήση του έτους 2006 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Εγκριση των ποσών για αμοιβές και αποζημιώσεις που χορηγήθηκαν ή θα χορηγηθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Καθορισμός των δικαιούχων μερίσματος για τη χρήση 2005 και της ημερομηνίας έναρξης πληρωμής του.

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αιγάλεω, Ιερά Οδός 269, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας προκειμένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας, με καταβολή μετρητών.

3. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές προκειμένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 6 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

LOGICDIS Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, στο Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση απόφασης της από 2/12/2005 Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με συνένωση μετοχών (reverse split).

3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού λόγω των ανωτέρω και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

5. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Attica Συμμετοχών και Blue Star Ναυτιλιακή ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Μάρτιος).

Συνέδρια

Πραγματοποιείται στα Χανιά το 1ο Συνέδριο με θέμα ”Ενέργεια & Ανάπτυξη στην Κρήτη”, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 10:00, στα γραφεία του (Πλατεία Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη), με θέμα την παρουσίαση μελέτης με τίτλο: ”Χρηματοοικονομικό προφίλ και επιδόσεις της βιομηχανίας στο Βορειοελλαδικό Τόξο: Συνολική και κλαδική παρουσίαση”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Απρίλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v