Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι μετοχές των εταιριών Μυτιληναίος, Αλουμίνιο της Ελλάδος και Μέτκα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2005. Επίσης, οι εταιρίες Διεκάτ και Μπαλάφας πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

Μυτιληναίος: 0,40 ευρώ.

Αλουμίνιο της Ελλάδος: 0,60 ευρώ.

Μέτκα: 0,30 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 22/656/13.4.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 12.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη τιμή κλεισίματος της μετοχής, σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 21/656/13.4.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.222.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΕΚΑΤ ΑΤ.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής (Κωνσταντινουπόλεως 42), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παράταση της διάρκειας της Εταιρείας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.: 1η Εκτακτη επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Αθήνα, Μέρλιν 4, 5ος όροφος,, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

2. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωση ιδίων μετοχών της εταιρίας - Τροποποίηση Καταστατικού.

3. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρίας με αντίστοιχη μείωση του αριθμού τους - Τροποποίηση Καταστατικού.

4. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών - Τροποποίηση Καταστατικού.

5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών - Τροποποίηση Καταστατικού.

6. Τροποποίηση επωνυμίας - Τροποποίηση του άρθρου 1του Καταστατικού.

7. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

8. Λοιπές ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v