Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιεί Β΄επαναλητπική γενική συνέλευση, ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση με αντικείμενο την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού για το 2005.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, αναχωρεί για το Παρίσι, όπου στις 11:00 (τοπική ώρα) θα δώσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Donald Johnston, εν όψει της ετήσιας Υπουργικής Συνόδου του Οργανισμού. Η Σύνοδος, της οποίας την προεδρία έχει η Ελλάδα, θα γίνει στις 23 και 24 Μαΐου στο Παρίσι.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 4/653/6.4.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.640 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 09:30, στην Αθήνα, στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου ”Μεγάλη Βρετανία” (Βασ. Γεωργίου Α’ αρ. 1, Αθήνα), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό Ευρώ 256.232.994,93 με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και έκδοση 53.717.609 νέων μετοχών (μία νέα για κάθε τέσσερεις παλαιές), που θα διανεμηθούν στους μετόχους δωρεάν και σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Αντίστοιχη προσαρμογή του Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών, που είχε αποφασισθεί από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας της 16.05.2005.

2. Πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών σε στελέχη της Τράπεζας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του ν. 2190/1920.

Εκδηλώσεις

* Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, με αντικείμενο την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού για το 2005, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα).

* Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού παραχώρησης και αξιοποίησης της εγκατάστασης του Badminton, ο υπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Βουλγαράκης, και ο Πρόεδρος της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, θα προχωρήσουν στις 12:30 π.μ. σε παράδοση της εγκατάστασης στους αναδόχους. Η σχετική τελετή και Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Kέντρου Γραπτού Τύπου MPC (Κηφισίας 39).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v