Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ανακοινώνονται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή, ο δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία, καθώς και εκτιμήσεις για τις εμπορευματικές συναλλαγές Μαρτίου. Επίσης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βρίσκεται στη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Χωρών–μελών της Λατινικής Αμερικής–Καραϊβικής.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: 0,33 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα, σύμφωνα με την αριθ. 3/653/6.4.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα οι 90.800 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βρίσκεται στη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Χωρών–μελών της Λατινικής Αμερικής–Καραϊβικής. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

- στις 09:00- 10:00, εναρκτήρια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου (Strauss Hall- Conference Centre Building)

- στις 10:30-13:00, εργασίες Συνόδου Κορυφής, σε τρεις παράλληλες Ομάδες Εργασίας. Ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε μία από τις Ομάδες (Lehar 1, Stolz 1 and 2; Reed Messe Wien)

- στις 13:00- 14:45, γεύμα εργασίας (Conference Centre Building)

- στις 14:45-16:30: εργασίες Συνόδου Κορυφής, σε τρεις παράλληλες Ομάδες Εργασίας. Παρέμβαση του Πρωθυπουργού (Lehar 1, Stolz 1 and 2; Reed Messe Wien)

- στις 17:00- 18:15, λήξη εργασιών, με συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου. Παρουσίαση συμπερασμάτων των εργασιών των Ομάδων Εργασίας (Strauss Hall- Conference Centre Building)

- στις 20:30, δείπνο που παραθέτει ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος, κ. Fischer, προς τιμήν των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων και των Υπουργών Εξωτερικών (Schönbrunn Palace)

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα ενημερώσει, την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής για τις εξελίξεις σχετικά με το Γύρο της Ντόχα, μετά την Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ.

Οικονομικά στοιχεία

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Απρίλιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταλωτή (Απρίλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v