Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μυτιληναίος, Αλουμίνιο της Ελλάδος και ΜΕΤΚΑ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου της τρέχουσας χρήσης, ενώ οι εταιρίες Autohellas και Κατσέλης πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, παρουσιάζει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τις προτάσεις της πλειοψηφίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 3/653/6.4.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 90.800 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Διάφορα

* Στις 11:00 π.μ., ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, παρουσιάζει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τις προτάσεις της πλειοψηφίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αναχωρεί για τη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Χωρών–μελών της Λατινικής Αμερικής–Καραϊβικής.

Γενικές συνελεύσεις

AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:30, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (εταιρείας και ομίλου) χρήσης 31.12.2005, της σχετικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Πιστοποιητικού Ελέγχου των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Έγκριση διάθεσης κερδών.

5. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της χρήσης 2005 και προέγκριση των αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2006.

6. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3156/2003- Εξουσιοδότηση Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Τροποποίηση του άρθρου 11 του Καταστατικού και Συμπλήρωση αρμοδιότητας Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο προκειμένου να συμπεριληφθούν οι τελευταίες τροποποιήσεις του άρθρου 11.

9. Λοιπά θέματα.

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση της έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης του Oρκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 1/1-31/12/2005.

2. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2005.

3. Απόφαση για τη διάθεση των κερδών χρήσης 2005.

4. Υποβολή προς έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2005 μετά από ανάγνωση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

5. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005.

6. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή (τακτικού και αναπληρωματικού) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2006 και καθορισμός της αμοιβής του.

7. Εγκριση συμβάσεων εργασίας και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εταιρείας για την εταιρική χρήση 2005 και καθορισμός αυτών για τη χρήση 2006.

8. Λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών (άρθρο 16 παρ 5-14 ΚΝ 2190/1920).

9. Ενημέρωση για αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

10. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Μυτιληναίος, Αλουμίνιο της Ελλάδος και ΜΕΤΚΑ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Εθνικοί λογαριασμοί (α΄τρίμηνο 2006).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Μάρτιος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α’ τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v