Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2006, η Εθνική Τράπεζα πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Intralot διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2005. Επίσης, ο Πρωθυπουργός έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

Intralot: 0,32 ευρώ.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10:00 με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργο Αλογοσκούφη. Στις 11:00 θα συνέλθει η Κυβερνητική Επιτροπή υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Εταιρικές πράξεις

* Κατόπιν απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων της εταιρίας COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

* Κατόπιν απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε..

Γενικές συνελεύσεις

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 11:00, στο Μέγαρο Μελά, Αιόλου 93, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του υφισταμένου και έγκριση νέου προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών της Τράπεζας, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει, στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στα διευθυντικά στελέχη και στο προσωπικό της Τράπεζας, ως και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5, 21, 22, 23, 24 του Καταστατικού της Τράπεζας. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών έως Ευρώ 3 δις και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών. Τροποποίηση των άρθρων 4 και 39 του Καταστατικού της Τράπεζας περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω της ως άνω αυξήσεως.

4. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2006.

Συνεντεύξεις τύπου

Οι εταιρίες Δέλτα Συμμετοχών και Chipita πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα ”Ολυμπία”, για την παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας της ενοποιημένης εταιρείας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Μάρτιος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v