Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 323.816 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Κύπρου, που προέκυψαν από την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών. Επίσης, συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες τα Συμβούλια Eurogroup και Ecofin.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι 323.816 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ”, που προέκυψαν από την άσκηση στις 31 Μαρτίου 2006 δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (share option plan).

* Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλέξη Πιλάβιο, αποφάσισε την αναστολή των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων της εταιρίας COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε από σήμερα 5 Μαΐου 2006 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2006 για την προστασία του επενδυτικού κοινού.

* Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλέξη Πιλάβιο, αποφάσισε την αναστολή των μετοχών και των παραγώγων προϊόντων της εταιρίας Γερμανός Α.Β.Ε.Ε. από σήμερα 5 Μαΐου 2006 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2006 για την προστασία του επενδυτικού κοινού.

Διεθνή

Διάφορα

- Συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες τα Συμβούλια Eurogroup και Ecofin.

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Απρίλιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v