Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Αγροτικός Οίκος Σπύρου πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ πραγματοποιούν παρουσίαση της έκθεσης του ΟΗΕ με θέμα: Παγκόσμια Οικονομική Κατάσταση και Προοπτικές 2006.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 570.700 & 84.030 ομολογίες, μετατρέψιμες αντίστοιχα σε ισάριθμες (ΚΟ) και (ΠΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 686.490 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 92.987.739 (KO) και 11.081.474 (ΠΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,30 (μετά την αύξησή της από ευρώ 0,49 σε ευρώ 0,60) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 6.451.200 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 20/04/2006.

* Οι μετοχές της εταιρείας INFO-QUEST Α.Ε.Β.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τελική Ονομαστική Αξία μετοχής ευρώ 0,90 (μετά την αύξηση της από ευρώ 1 σε ευρώ 2,40) λόγω μεταβολής του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού ευρώ 1,50 ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Αιγάλεω Αττικής, οδός Μαρκόνι 5, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη ομολογιακού δανείου.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών - ΙΟΒΕ και το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ - UNRIC πραγματοποιούν εκδήλωση – παρουσίαση της έκθεσης του ΟΗΕ με θέμα: Παγκόσμια Οικονομική Κατάσταση και Προοπτικές 2006 (World Economic Situation and Prospects 2006), στις 13:00 – 15:00, στην αίθουσα ”Γιάννος Κρανιδιώτης” του υπουργείου Εξωτερικών (Ακαδημίας 1, Αθήνα).

Κύριος ομιλητής θα είναι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο Δημήτρης Φατούρος, υπεύθυνος του Γραφείου για την Ελλάδα στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ (UNRIC). Τον συντονισμό των ομιλιών θα έχει ο Διευθυντής Έρευνας του ΙΟΒΕ, Καθηγητής Θεοδόσιος Β. Παλάσκας.

Στις 20.30, ο Υπουργός θα απονείμει το βραβείο Μάνατζερ της Χρονιάς 2005 σε εκδήλωση που οργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Μέγαρο Μουσικής.

* Ο υπουργός, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Great Places to Work Institute Hellas, στην Αίγλη Ζαππείου, στις 13:15 (Αίθουσα Ολυμπία), όπου θα λάβει μέρος στην απονομή βραβείων σε 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας θα απονείμει σήμερα 11 Απριλίου 2006) και ώρα 13.15 (Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα OLYMPIA) τα βραβεία στην εκδήλωση για τις 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2006.

Διεθνή

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v