Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Maxim Περτσινίδης και Ελεύθερη Τηλεόραση, ενώ παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση των 9.570.000 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας Euroline.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση των 9.570.000 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” προκειμένου να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”MARFIN GLOBAL INVESTMENTS A.E.E.X.”. Για τους σκοπούς της εν λόγω αύξησης εκδίδονται 10.629.194 νέες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 3,63 ευρώ εκάστης, με βάση τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: (α) κάθε μέτοχος της απορροφώσας εταιρίας ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή ονομαστικής αξίας 2,93 ευρώ που κατέχει με 0,80 νεοεκδιδόμενης (ΚΟ) μετοχής, ονομαστικής αξίας 3,63 ευρώ, και (β) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης εταιρίας ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή ονομαστικής αξίας 2,55 ευρώ που κατέχει με 0,7216490291 νεοεκδιδόμενης (ΚΟ) μετοχής, ονομαστικής αξίας 3,63 ευρώ. Νέα ονομαστική αξία μετοχής 3,63 ευρώ (από 2,93 ευρώ). Ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με την νέα ονομαστική αξία, 3,63 ευρώ ανά μετοχή, ορίστηκε η 13/04/2006.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΑΞΙΜ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας, στο 18ο χιλ. Θεσ/νίκης-Σερρών, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Σύναψη ομολογιακού δανείου της εταιρίας από την Εμπορική Τράπεζα ΑΕ δια εκδόσεως ομολογιών, μέχρι του ποσού των (5.000.000,00) πέντε εκατομμυρίων Ευρώ, χωρίς το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγ. Παρασκευής 36-38, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 60.000.000 ευρώ. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την εξειδίκευση των Όρων, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

2. Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 5.000.000 ευρώ. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ως προς τις ομολογίες που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων ομολογιών. Λήψη αποφάσεως σχετικά με την εισαγωγή ή μη του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

3. Επικύρωση εκλογής νέου εκτελεστικού μέλους σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και Γραμματέα να υπογράψουν και επικυρώσουν το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης.

5. Θέματα-Ανακοινώσεις.

Ημερίδες

Διαρκεί η ημερίδα με θέμα ”Διεθνής Ασφάλεια και Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας”, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Μάρτιος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Φεβρουάριος).

- Καταναλωτική πίστη (Φεβρουάριος).

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Φεβρουάριος).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

Σάββατο 9/4

Διάφορα

Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, στις 10:00, θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επιθεωρητών Εργασίας Μακεδονίας- Θράκης- Θεσσαλίας και Ηπείρου, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Φιλίππειον της Θεσσαλονίκης. Στις 11:30, ο Υπουργός θα επισκεφθεί τον υπό ανέγερση οικισμό Εργατικών Κατοικιών στα Νέα Μουδανιά, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών για την κλήρωση 36 κατοικιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v