Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Δίολκος πραγματοποιεί τακική γενική συνέλευση. Επίσης, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα ”Διεθνής Ασφάλεια και Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας”. Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνεργασία, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός στις 10.00 θα έχει συνεργασία, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 9.30, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα. Στις 14.45, ο Υπουργός θα είναι ομιλητής στο Συνέδριο που διοργανώνει ο Economist, με θέμα ”Θέτοντας νέες προτεραιότητες σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται”, στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο Athens Electra Hotel, Ερμού 5, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων, πίνακας μεταβολών των ιδίων κεφαλαίων, πίνακας συμφωνίας προσαρμογής καθαρής θέσης με βάση τα ΔΛΠ, ταμειακές ροές και σημειώσεις επί των οικονομικών καταστάσεων (προσάρτημα)) επί της 4ης εταιρικής χρήσεως από 01.01.2005 - 31.12.2005, μετά των εκθέσεων πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της Eταιρείας.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε.

3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και καθορισμός των αμοιβών τους.

4. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Λήψη απόφασης για τη διανομή μερίσματος στους Μετόχους της Εταιρείας.

6. Έγκριση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

7. Έγκριση ορισμού ανεξάρτητου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με Ν. 3016/2002.

8. Ανανέωση της σύμβασης διαχείρισης με την ΔΙΟΛΚΟΣ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Π.Ε.Υ.

9. Ενημέρωση των Μετόχων σχετικά με την αγορά ιδίων μετοχών της Εταιρείας.

10. Ανακοινώσεις και Γνωστοποιήσεις.

Ημερίδες

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του HARVARD και στα πλαίσια του προγράμματος ”Ασφάλεια στη Μαύρη Θάλασσα” της Σχολής Διοίκησης (John F. Kennedy-School of Government), διοργανώνει διημερίδα με θέμα ”Διεθνής Ασφάλεια και Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας”. Η διημερίδα, την οποία θα προλογίσει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Β. Μιχαλολιάκος, διεξάγεται σε αίθουσα του ξενοδοχείου ”Divani Palace Acropolis”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v