Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι μετοχές της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2005. Επίσης, η εταιρία Veterin πραγματοποιεί γ.σ. με μοναδικό θέμα της την τροποποίηση όρου του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

EFG Eurobank Ergasias: Συνολικό μέρισμα 0,90 ευρώ. Εχει ήδη δοθεί προμέρισμα 0,36 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Eισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.488.480 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών της. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 8.976.960 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN A.B.E.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση όρου του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της εταιρίας.

Διάφορα

Σήμερα και ώρα 10.00, θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή ΔΕΚΟ, με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη ως Προέδρου, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Ε. Μεϊμαράκη, του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα, του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδη και του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Λιάπη. Στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής θα παραστούν και οι Διοικήσεις του ΟΣΕ, του ΟΑΣΑ, της ΕΑΒ και της ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα).



Στις 16.00, ο Υπουργός θα δεχθεί τον Τούρκο Υπουργό Προεδρίας, αρμόδιο για θέματα Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Kursad Tutzmen.



Στις 17.00, ο Υπουργός θα ενημερώσει την Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, που θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση, για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin της 13/14-3-2006 και του Εαρινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Διεθνή

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v