Επαφές Ερντογάν για αποκλιμάκωση της κρίσης στο Κατάρ

«Η σημασία της περιφερειακής ειρήνης και σταθερότητας υπογραμμίστηκαν στις συζητήσεις, όπως και η σημασία της επικέντρωσης στον δρόμο της διπλωματίας και του διαλόγου προκειμένου να αποκλιμακωθεί η τρέχουσα ένταση», σύμφωνα με πληγές της Τουρκικής προερδίας.

Επαφές Ερντογάν για αποκλιμάκωση της κρίσης στο Κατάρ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ηγέτες του Κατάρ, της Ρωσίας, του Κουβέιτ και της Σαουδικής Αραβίας σε μια προσπάθεια να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων των Αραβικών δυνάμεων με το Κατάρ.

«Η σημασία της περιφερειακής ειρήνης και σταθερότητας υπογραμμίστηκαν στις συζητήσεις, όπως και η σημασία της επικέντρωσης στον δρόμο της διπλωματίας και του διαλόγου προκειμένου να αποκλιμακωθεί η τρέχουσα ένταση», σύμφωνα με πληγές της Τουρκικής προερδίας, μεταδίδει το Reuters.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΣύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Ερντογάν θα συνεχίσει τις επαφές για το ζήτημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο