Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραμένουν οι διαφορές ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σχεδιάζει να συμμετέχει σε διεθνή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη για το θέμα της Συρίας.

Παραμένουν οι διαφορές ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία

Ρωσία και ΗΠΑ εξακολουθούν να έχουν μεγάλες διαφορές ως προς τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να επιλυθεί η κρίση στη Συρία, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η ίδια πρόσθεσε πως ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σχεδιάζει να συμμετέχει σε διεθνή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη για το θέμα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v